A Carado lakóautó elhozza Önnek a legnagyszerűbb nyaralásokat! Ön hová utazna legszívesebben? Lakóautóink megkönnyítik a nyaralást! Egyszerű. Okos. Utazás. BÁRMIKOR. Újfajta mód a kikapcsolódáshoz. A legjobb értelemben. HIVATALOS MAGYARORSZÁGI FORGALMAZÓ. a Mobil Nyaraló segítségével. a Carado világát Fedezze fel

VAN

A Carado Van boldoggá tesz. Könnyen manőverezhető minden helyzetben, és mindent tartalmaz amire valóban szükség van.

CAMPER VAN

Az igazi kompakt nyaralás . A legkisebb sorozat kiváló nyaralási élvezetet kínál kis helyiségben, mégis minden belefér.

FÉL - INTEGRÁLT

A félintegrált modellek belső elrendezései széleskörűen variálhatók. Viszont egy dolog, ami mindben közös: kényelmes kialakítás!

ALKOVOS

A vezetőfülke feletti teljes értékű francia ágy
és a választható hátsó ágy teljes kényelmet biztosít az egész család számára!

INTEGRÁLT

Az integrált modellek a legtágasabb belsővel rendelkező lakóautó típusok. A vezetőfülke beépül a nappaliba, így még tágasabb.

Díjak és elismerések

A legmagasabb minőség minden modellünk alapfelszereltségéhez tartozik.
Ezt bizonyítja lakóautóinknak járó számos díj, neves intézmények és neves szakkiadók díjai, kitüntetései, mindemellett az ügyfelek elégedettsége arra ösztönöz bennünket, hogy a jövőben is a legmagasabb minőségi szintre törekedjünk.

Találja meg a legmegfelelőbb lakóautót!

A biztonság szem előtt tartásával, a legújabb műszaki innovációkkal és a megszokott minőségi normák betartásával.

Hivatalos márkaképviselet

Lakóautó kínálatunk a hozzá tartozó márka képviselettel és további szolgáltatásokkal egészül ki, így mindennemű igény esetén állunk rendelkezésre.

Miért a mobil-nyaraló.hu?

Hivatalos márkazervíz

Az ön Carado lakóautójára az első forgalomba helyezés napjától számított 24 hónapos garancia vonatkozik, amelyet nálunk,az ön hivatalos márkakereskedésében érvényesíthet

Műszaki vizsa

Ha szervizünkre bízza gépjárműve felkészítését, garantáltan nem lesz gondja a műszaki vizsgával. Szerelőink átvizsgálják a műszaki vizsgán ellenőrzött pontokat és jelzik a feltétlenül szükséges javításokat.

Biztosítási kárügyintézés

Karambol, törés estén segítünk a káreset bejelentésében, a javítást egyeztetjük a biztosítóval, levesszük az Ön válláról az ügyintézés gondját. Kijavított állapotban veheti át járművét.

Átvizsgálások, felkészítések

A téli hónapokban gépjárművét számos megpróbáltatás (hideg, fagy, eső stb.) éri. A tavasz beköszöntével ezért teljes átvizsgálásra van szükség

ÜDVÖZÖLJÜK A
CARADO VILÁGÁBAN!

A németországi HYMER és a CARADO lakóautógyár magyarországi márkaképviselete a carado.hu